Gouden driehoek

De gouden driehoek is een combinatie van Bergkristal, amethist en rozenkwarts.

Als je deze drie edelstenen samen plaatst zorgen ze voor een  optimale positieve energiestroom.

De energie van deze 3 stenen passen zo goed bij elkaar en zorgen voor zo een krachtig energieveld dat ze deze samen de gouden driehoek genoemd hebben.

 • Bergkristal

  Deze steen word ook wel de steen van het licht genoemd en reinigt, zuivert en versterkt. Bergkristal staat er om bekend om het zelf genezend vermogen te versterken, en ook de werkingen van andere edelstenen. Bergkristal kan er voor zorgen dat je energetische blokkades oplost doordat hij de energiestroom optimaliseert. Verder is bergkristal een heerlijke steen voor tijdens meditaties omdat hij je helpt je intuïtie en je derde oog te ontwikkelen. Bergkristal brengt balans tussen lichaam en geest.

 • Amethist

  Deze edelsteen staat voor balans en spirituele rust. Deze steen zorgt ervoor dat je negatieve spanningen en energieën neutraliseert en houd je leefruimte energetisch schoon. Amethist verminderd stress en zenuwen en brengt je rust, verdieping en harmonie. Ook stimuleert de steen je in je spirituele groei en ontwikkeling van je intuïtie.

 • Rozenkwarts

  Deze steen staat voor Liefdevol
  en zacht. Deze edelsteen helpt ons om de liefde voor onszelf en anderen weer te voelen en te geven. Rozenkwarts opent je hartchakra en stelt je open voor
  schoonheid en liefde. Ook helpt de rozenkwarts je bij angsten en fobieën, hij zorgt voor kalmering en troost. Als je creatief bent kan de rozenkwarts je inspireren om vanuit liefde nieuwe dingen te creëren.