Jouw knuffelkussen is ontstaan vanuit een hoger doel; De mens ondersteuning bieden in de tijd waarin we nu leven.

Het begon voor mij allemaal met mijn eigen kind en de dankbaarheid die ik voel bij de (alternatieve) hulp die ik krijg om mijn kind beter te begrijpen en te helpen daar waar nodig is

Shop hier jouw knuffelkussen

We leven momenteel in een chaotische samenleving. En met de nieuwetijds kinderen die momenteel geboren worden zie ik zoveel verhalen van moeders met hen handen in het haar omdat hen kinderen niet willen slapen, ze snel boos en gefrustreerd raken en de ouders niet meer weten wat ze kunnen doen.

Dit kan natuurlijk doordat de kinderen zich onbegrepen voelen, door de veranderende energieën die erg heftig zijn en waar ze eigenlijk nog niet veel mee kunnen en natuurlijk zijn er nog vele andere redenen.

Jouw Knuffelkussen is hiervoor gecreëerd. Om jou kind te beschermen voor energieën van buitenaf, om jou kind rust te kunnen bieden met een kussen waar ze al hen verdriet, boosheid en frustratie in mogen stoppen.


Een kussen die ze helemaal plat kunnen knuffelen, en waar ze onvoorwaardelijke liefde voor terug krijgen.

De combinatie van de edelstenen en essentiële oliën zorgt ervoor dat jou kind zich veilig en geborgen voelt. Het werkt kalmerend, troostend en creëert een harmonieus gevoel.

Jouw knuffelkussen is precies ontworpen naar wat jij aan kunt. Een klein kussen voor de kids en een groot kussen voor jou!

Voor volwassenen ook heerlijk om te gebruiken bij pijn in bijvoorbeeld spieren en gewrichten. En perfect in te zetten bij meditatie momenten. Om net wat dieper te zakken en een hogere frequentie te bereiken. Leg hem op je hartchakra, op je schoot, houd hem vast. Net wat jij fijn vind. Lift jezelf naar een hoger bewustzijn.

We hebben gekozen om te werken met biologische producten om het kussen zo puur mogelijk te houden. Ons motto is niet voor niks;


Help jezelf, de aarde en de mensheid


Share the love

Shop hier jouw knuffelkussen