Mijn olie avontuur

Ik ben door mijn moeder in aanraking gekomen met de oliën. Ze heeft een kennis die haar had gevraagd of ze interesse had in een itovi scan. De itovi scan is een handscan die meet welke essentiële oliën je op dit moment heel goed kunt gebruiken voor lichamelijke en emotionele problemen. Aangezien ik al langere tijd sukkelde met mijn gezondheid en steeds ziek, oververmoeid en niet lekker in me vel zat, dacht ik why not! Het is maar een scan. Zodoende met mijn moeder samen (om de beurt) een scan gedaan. Met de volgende oliën die er voor mij uit kwamen;
Voor mijn immuun systeem en schimmels.
Thieves , Tea Tree en Tangerine.
Op emotioneel/spiritueel gebied kwam de Sacred Mountain eruit, die goed werkt om te aarden en deze werkt ook beschermend en stimuleert gevoelens van kracht.

Eigenlijk alles wat ik ook echt nodig had ! Ik was zeer verrast.
En deze oliën die helemaal puur natuur zijn, zouden mij kunnen helpen….Ik was erg nieuwsgierig en heb de oliën aangeschaft met een losse diffuser erbij. En ja hoor na een tijdje deze oliën te hebben gebruikt op allerlei verschillende manieren (diffusen, smeren en innemen) voelde ik me daadwerkelijk een stuk beter.

Ik was om !!


Vele deuren gingen er voor me open. Het heeft me zoveel geholpen op allerlei verschillende manieren. En dit doet het vandaag de dag nog steeds! Ik kreeg wel gigantische spijt, aangezien ik daarna pas echt ging kijken welke oliën er allemaal zijn en waar je ze allemaal voor kunt gebruiken. Met als resultaat dat ik na een tijdje toch de starterkit kocht omdat je dan en een diffuser en 12 verschillende oliën erbij krijgt voor een prijs waar je de oliën nooit los voor kunt krijgen ! Namelijk €171,58 ipv €350

Dus mijn advies is neem de starterkit ipv de oliën los te bestellen.

Zo ging mijn ontdekkingsreis steeds verder en maakte ik rollers om lekker te slapen en rollers voor als mijn hoofd weer eens pijn deed. Als de menstruatie zich weer aandiende had ik een roller voor de ongemakken en ook ging ik aan de slag om mijn beauty producten te vervangen door zelfgemaakte producten, waar ik dan natuurlijk Essentiële oliën aan toevoegde.

Ook voor de kids zijn essentiële oliën te gebruiken. Wat heel erg fijn is want met de starterkit heb ik mijn eigen natuurlijke EHBO kit altijd bij de hand!

Ik wil ook graag starten met essentiële oliën