Love By Oils,
Het geweldige begin van Love By Natures Light.
Meer dan 5 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanmerking met Young Living en sindsdien ben ik verkocht.
De puurste plantensappen uit de natuur gemaakt om ons fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te ondersteunen in dit leven

Wat zijn essentiële olien

Essentiële olie is een olie die uit de kleine holtes en kanalen van een plant word gewonnen. De geurstoffen die hier worden gevormd bevat de levenskracht van de plant. Het winnen van deze stoffen gebeurd door middel van een stoomdestillatie proces. Dit kan uit de takken, schors en de wortels van een boom. En van bloemblaadjes ,zaden vruchten of schil.

Echte 100% zuivere, onvervalste onverdunde olie van een gecontroleerde kwaliteit is vaak erg kostbaar. Dit komt door de hoeveelheid en beschikbaarheid van het ingrediënt van de olie.

Voor bijvoorbeeld een flesje rozenolie van 5 ml heb je al 22000 rozen nodig. Rose is tevens ook de kostbaarste olie van Young Living.

Het winnen van de olie word op een juiste en verfijnde manier gedaan, waarbij de levenskracht van deze oliën op een goede manier bewaard blijft. De olie word heel zorgzaam en secuur gedistilleerd waardoor de therapeutische eigenschappen van de olie worden behouden.

Je begrijpt nu vast waarom de olie zo kostbaar is . Maar het is noodzakelijk om het juiste proces te volgen om de krachten en kwaliteit van de olie te waarborgen. Op deze manier houd je zeer geconcentreerde olie over die ons lichaam en onze mentale gesteldheid kunnen ondersteunen. De hoge concentratie van de olie zorgt er wel voor dat je maar weinig olie hoeft te gebruiken.

Als je dus essentiële olie wilt kopen , zorg er dan voor dat je na gaat of de olie 100% zuiver is en niet verdund, aangelengd of gemengd is met andere ingrediënten. Dit omdat de olie anders weinig tot geen therapeutische waarde heeft en soms zelfs gevaarlijk kan zijn.

Shop hier jouw Starterbundle

Multimedia collage

Voorbeeld producttitel

De naam van je collectie